Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Outlast Oyun Konusu

Bu oyun önceki oyun olan Outlast oyunundaki belli. Oyunda bu sefer Waylon Park adında bir karakter yönetiliyor.


Asla Yalniz Oynamamaniz Gereken 22 Korku Oyunu Onedio Com

Outlast 2 Oyununun Konusu ve Nasıl Oynandığı Hakkında.

Outlast oyun konusu. Meşhur film Alienın konusu üzerine bina edilen oyun filmde yaşananların 15 yıl sonrasını anlatıyor. Oyunda genellikle düşmanlarınızdan kaçmanız ve saklanmanız gerekiyor fakat köşeye sıkıştığınızda savaşmak zorunda olduğunuz bir yapısı var. Outlast serimizin sonuna geliyoruz.

Outlast daha önce Assassins Creed Prince of Persia Splinter Cell ve Uncharted oyunlarında çalışmış yapımcıların elinden çıkma bir First Person korku macera oyunu. Belirtilene göre yapımcı ekip ilk oyunda yaptıkları gibi önce kendi korktukları bir oyun yapacak. Tamam primitif işleyişe sahip aklımızı kaşıyan bağımsız oyunların yeri her zaman ayrı kalacak orası kesin ama Outlast ile birlikte bağımsız oyunların da nicel anlamda ne kadar kaliteli olabileceğini bir kere daha kanlı canlı bir biçimde deneyimlemiş.

Whistleblowerın hikayesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Sıkı bir amnesia the dark descent hayranı olarak söyleyebileceğim tek bir şey var oda çıtanın outlast la birlikte aşırı yükselmiş olması çünkü oyun inanılmaz olmuş. Outlast 2 is the sequel to the acclaimed survival horror game Outlast.

Onun dışında The Suffering Silent Hill serisi Amnesia Outlast condemned Fear serisi Dead Space 1-2 de iyiydi Soma ve Penumbra da güzeldir. Outlast 2 ise tam anlamı ile hatta tam anlamından da fazlası ile bir korku oyunu. Outlast 2 Outlast ile aynı evrende.

Gönderi tarihi 4 Haziran 2017. Benim oynadıgim ve anladığım kadarıyla bu oyunda. En son olarak da hamile kadınların öldürülmesi.

Öncelikle Outlast 2nin ilk oyun ile hikayesi hiç benzemiyor hatta alakası bile yokOutlast 2 kendi karakterine yeni mekana ve yeni hikayeye sahipOutlast 2de Blake Langermann adlı bir kişiyi oynuyorsunuz. Son zamanlarda çıkan korku temalı oyunların arasında farklı bir yerde duran Outlast oyunda işlediği korku temalarını sonuna kadar kullanarak nefes kesen bir gerilim ve kanınızı donduracak bir korku vaat ediyordu oyuncusuna. Sonunda Outlast 2 çıkış yaptı.

Kim vardı bu korkunun arkasında. Outlast indie oyun furyasının iyide iyiye hız kazandığı böyle bir dönemde karşımıza çıktı çok şükür. Outlast 2 oyunu ücretli olarak satın alınabilen korku türünde video oyunudur.

Kimsenin gitmeye cesaret edemediği yerleri araştırıyoruz. Set in the same universe as the first game but with different characters and a different setting Outlast 2 is a twisted new journey into the depths of the human mind and its dark secrets. Red Barrel Gamesin efsanevi korku oyunu olarak geçtiğimiz yıllara damga vuran Outlastın yeni oyunu Outlast 2 bambaşka konu ve hikaye ile geliyor.

Bu Oyun Hakkında Hell is an experiment you cant survive in Outlast a first-person survival horror game developed by veterans of some of the biggest game franchises in history. Eşimiz olan Lynn ile birlikte olduğumuzda uzaklarda cinayetleri araştırıp yolculuklara çıkıyorsunuzBölgede hamile bir kadın öldürülmüş fakat kimin veya neden. OutlastWhistleblower Red Barrels tarafından yapılmış ve yayınlanmış bir hayatta kalma-korku oyunudur.

Hepsini öğrenebilecek miyiz dersiniz. Outlast 2 introduces you to Sullivan Knoth and his followers who. Ve sonrasından Murkoff Corporation şirketine yakalanarak kobay olarak bir odaya konulur.

Oyunda Mount Massive Asylum Tımarhane u araştırmaya ve oranın. Miles Upshur adında bir araştırmacı gazeteciyiz. Bütün bu olayları başlatan neydi.

Yaklaşık 30 dakika civarı oynadım daha doğrusu oynamaya çalıştım diyebilirim zira gerilim unsuru oyuna çok iyi. Eylül ayı itibariyle malum ortamlara düşmüş survival-horror tarzı oyun. Gerçekten deneyimlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir oyun olduğu için olabildiğince yayımlamış olduğumuz ilk 10 dakika videosu ve o civarda karşılaştığım tecrübelerden örnek vereceğim sadece.

As investigative journalist Miles Upshur explore Mount Massive Asylum and try to survive long enough to discover its terrible secret. Gazeteci Blake ve eşi Lynn birbirinden farklı insanları öldüren toplulukla alakalı duyumlar almışlardır. Korku oyunu oynamak ayrı bir zevklidir.

Ben de hemen indirip video çektim. Oyun bir önceki seride olan Miles Upshur a mail göndermekle başlar. 2013 yılında çıkan ilk oyun Outlast ile 2014 yılında piyasaya sürülen devam oyunu Outlast.

Hele ki cesaretiniz varsa tüm ışıkları kapatıp kulaklık ile oynamanın zevki bir başka oluyor. Pek çok oyuncuya çığlıklar attıran bağımsız korku oyunu Outlastin devam oyunu Outlast 2 ilk oyunun izinden gidecek. Yalnız ilk videom bir şakaya maruz kaldı.

Oyunun konusu ise şu şekildedir.


Outlast


Guvenli Oyna Outlast 2 Oyun Incelemesi


Outlast Ile Taninan Red Barrels Suan Icin Seriye Ara Veriyor Pc Hocasi


Outlast Incelemesi Reitix Com


Outlast 2 Steam De


Posting Komentar untuk "Outlast Oyun Konusu"