Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Rust Oyunu Konusu

Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on YouTube. Burada biraz daha aksiyon odaklı bir hayatta kalma oyunundan bahsediyoruz.


Rust Incelemesi

Diğer oyuncularla ittifak kurun ve bir kasaba oluşturun.

Rust oyunu konusu. Söz konusu oyunun erken erişim versiyonu 2013 yılında çıkmıştı. -Garrys modun yapımcılarından yepyeni bir oyun Rust. -Rust survival yani hayatta kalma oyunudur.

Minecraftın 3 boyutlu versiyonuna benzeyen oyun. Et için hayvanları öldürün. Steamde indirimde olan oyunlara bakarken oyunun çizimleri ve gotik havası hoşuma gitti bulmacaların da olduğunu görünce 5 tlye indirmeye karar verdim.

Başlardaki bulmacalar oldukça kolay sonlara doğru bazı bulmacalar kafa karıştırıyor yalnız. Rust oyun call of duty modern warfare 2 oyununda kalabalık bir grupla deathmatch yapıldığında kimin kimi vurduğu belli olmayan mini multiplayer bölümü yada haritası. 2018 yılından beri oldukça popüler bir simülasyon oyunu olan Rust sahip olduğu popülerliği günümüze kadar korumaktadır.

Become human iyi bir indirim olursa-Detroite alternatif oyunlar. Alpha sürümü ile birlikte ilk kez Aralık 2013te daha sonra da Haziran 2014te oyuncuların karşısına çıkan Rust oyunu yer aldığı platformlar sayesinde kısa sürede pek çok oyuncu tarafından bilinen bir oyun haline geldi. Ve test deneme yanılma konusu hakkında pek iyi olduğumu söyleyemiyeceğim.

Bununla birlikte oyunda her zaman arkadaşlarınızı bulacağınızdan emin olmanın birkaç yolu vardır. Rust Console Edition 100 oyuncuya kadar çevrimiçi ve rekabetçi bir hayatta kalma oyunu olarak deneyim sunuyor. - 2013 11 aralıkta alpha çıkışını yapıp 31tl gibi bir fiyat ile satışa steam üzerinden sunulmuştur.

-Oyunda gelişmiş bir crafting sistemi yer almaktadır. The Forest tarzı oyun diyebiliriz çünkü konusu. Lütfen Videoyu Beğendiyseniz Şimdi Abone Olabilirsiniz - httpgooglZwBpbQ Subsistence Steam Mağaza S.

Rust hakkında ufak bilgilendirmeler. Kendinizi diğer oyunculardan koruyun ve et için onları öldürün. Uzun süredir Valveın oyun platformu olan Steamin en çok satan 10 oyunu arasında üst sıralarda yer alan Rust yine epeyce.

Rustın yeni mağazasına buradan ulaşabilirsiniz. Ben tavsiyeler ile başlayayım-The Witcher 3-Rust-Detroit. Roots bölümünü oynadığım oyundur.

Oyunun fragmanı oyuncuların harap olmuş dünyada yapabilecekleri şeylere kısa bir bakış açısı sunuyor. Oyun için hazırlanan sistem gereksinim tabloları da buna işaret ediyor. Oyunda ailenin hikayesini adım adım keşfediyorsunuz.

Bunu yapmak için açlık susuzluk ve soğuk gibi engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Ne var ki Rust zaman içerisinde gelen güncellemeleri nedeniyle bugün zayıf kabul edebileceğimiz bilgisayarlarda pek akıcı oynanamıyor. şimdi düşününce minecraft zaten üç boyutlu ne demeye böyle yazdıysam.

2018 yılında ise bilgisayarlara sunulan bu oyun bu hafta itibariyle de konsollara geliyor. Bu ayarlar sayesinde biraz daha iş yükünü azaltıp bilgisayara kalıcı zarar vermeden oyunu daha akıcı ve daha düzgün şekilde oynayışımı ve grafiklerimi çok baltalamadan. Rust oyun içi ayarlar.

Rust PlayStation 4 Xbox One 21 Mayıs. Beyond Two Souls heavy rain-Ori and the will of the wisps. Valve Rustın oyun içi eşya mağazasını Steam üzerinden açtıYapımcı Facepunch tarafından yönetilen mağazada Rustta yer alan oyun içi eşyalar satılıyor.

Aynı zamanda Rust oyununun sistem gereksinimlerini oyuna ait Twitch yayınlarını ve oyunun oynanma istatistiklerini gene sitemizin oyun sayfalarında incele. Çevrimiçi bir Açık Dünya oyunu olan Rust ile yaşamınıza devam edebilmek için hayvanları öldürüp et ihtiyacınızı gidermek. Facepunch Studios tarafından yayınlanmış macera ve aksiyon türünde zorlu bir hayatta kalma oyunu olan Rust oyunu 2018 yılınında sonunda çıktı.

Rusttaki tek amaç hayatta kalmaktır. Minecraftın güzel grafiklisi. Bu konu da tavsiye konusu olsun.

Oyunu bu denli popüler kılan sunduğu serbesti ve arkadaş ortamıyla çok eğlenceli saatler geçirmeyi sağlaması. Bu hafta hangi oyunlar yayınlanıyor listemizin sonunda ise Rust oyunu yer alıyor. Birçok çevrimiçi oyun gibi Rust teklifi görun Green Man Gamingde 1799 arkadaşlarla çok daha iyi ancak birçok çevrimiçi oyunun aksine kolay değil onları bulmak için.

Rust hayatta kalma serimize oyun fatihi kanalı olarak tam tamına 18sezona başladık D 18sezonun ilk bölümünü mustafa ve muhammed kardeşimle başladıkKüçük. Herkes birbirine oyun tavsiye ederse hem yardımcı olur hem de bilmediği yeni tatları tatmış olur. Burada yapılacak fiyatlandırmalara bağlı olarak oyuncu pazarında da dalgalanmalar olacaktır.

Rust Full İndir Rust Konusu. Ayrıca söz konusu fragman da silahlı çatışmalar ve bazı kıyafetler de gösteriliyor. Videoyu Beğendiyseniz Beğenin ve Paylaşın.

Rust adlı oyun daha öncesinden Garry Mod gibi başarılı bir oyunun yapımcısı olan Facepunch Studios tarafından geliştiriliyor.


Rust Oyunu Genel Bilgileri Oyun Gezgin Turkiye Nin Oyun Forumu


Rust Steam De


Let S Play Rust Yeni Baslayacaklara Rust Youtube


Rust In Basindaki Isim Garry Newman Oyunculara Biraz Kizdi Oyungezer Online


Rust Steam De


Posting Komentar untuk "Rust Oyunu Konusu"