Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Mafia 2 Oyunu Konusu

Aradan geçen 10 yıl süre zarfında hâlâ hatırı sayılır bir oynayıcı kitlesine sahip olan oyun geçtiğimiz günlerde hayranlarını sevindirecek bir gelişmeye sahne oldu. The City of Lost Heaven Illusion Softworks tarafından geliştirilen Gathering of Developers tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudurOyun Microsoft Windows için Ağustos 2002de piyasaya sürüldü ve daha sonra 2004te Kuzey Amerika ve Avrupada PlayStation 2 ve Xbox konsollarına taşındı.


Mafia 2 Oyunu Ve Konusu Bibilgin

Sürat motoruyla denizde takip gibi bir olayın olmasını istediğim ve hatta beklediğim oyun.

Mafia 2 oyunu konusu. Eskiden oyunları indirmeyi ve kurmayı hiç beceremezdim bu yüzden de bana oyunları arkadaşım indirip veriyordu. Gündemdeki oyunların dakikaları0007 - Yeniden yapımı çıkacak oyunlar0618 - Indie bir geliştiriciden Soulbourne geliyor1021 - Resident Evil 8den söylen. Oyun severlerin gerek konusu gerek karanlık atmosferi sayesinde çok sevdiği Mafia 2 2010 yılında piyasa sürülmüştü.

İlk oyunu 2002 yılında çıktığı için grafikleri falan oldukça eski. 1GB ATI Radeon HD5650 ekran kartı i7 820QM işlemci 4GB 1333mhz işlemcim olmasına rağmen istediğim kaliteyi alamadım 30-40fps. Genel Oyun Mafia Mafia 1 Mafia 1 Hikayesi Mafia 1 İnceleme Mafia 1 Konusu Mafia 1 Türkçe Mafia 2 Mafia 3 Mafia Game Series Mafia I Mafia İnceleme Mafia Oyun Serisi Mafia Oyun Tarihi Mafia Story Mafia.

18 yaş altı oyuncular için tavsiye edilmez. Mafia 2 Konusu 2 Mafia Serisi Oyun Hikayesi Bölüm 2. Mafia Serisi Oyun Hikayesi Bölüm 1 yazımda Mafia serisinin ilk oyunu olan Mafia.

2K Czech tarafından geliştirilip 21 Haziran 2010 yılında piyasaya sürülen Mafia 2 oyununu gelin hep birlikte yakından inceleyelim. Aksi halde orjinal font boyutu ile oynamak zorunda kalabilirsiniz. Birincisinin gördüğüm ve oynadığım en iyi.

Bu yazıda ise serinin ikinci oyuna olan Mafia IIyi inceleyeceğiz. Posted on 20 Eylül 2016 by Volkan Sel. Mafia 2 Oyunu ve Konusu.

The City of Lost Heaven oyununa değinmiştik. Tabi o zamanlar daha çocuksunuzVe babanızın ölümüyle süregelen geçim sıkıntıları artıyor sizin gibi fakir bir aileden olan arkadaşınızla bir yeri soymaya kalkıyorsunuz siz yakalanıyorsunuz ama arkadaşınız kaçıyor. Mafia 2 İndir Dünyaca ünlü bir oyun yapım şirketi olan Ilusion Softworks tarafından dizayn edilen serinin ilk oyunu Mafia Definitive Edition oyununu hatırlıyor musunuz.

Mafia 2 Türkçe Yama V 20. Hüzünlü konusu ve PlayStation 2 grafiklerine karşın hâlâ oynanabilir yapısıyla listemizde yer almaya hak kazandı. Bu sefer force feedback destegi de versinler kral olur.

Together with his buddy Joe. Mafia Serisi Oyun Hikayesi Bölüm 1 yazımda Mafia serisinin ilk oyunu olan Mafia. Amerikada arkadaşıyla kuyumcu soygunu yaparken polise yakalanır.

Mafia 2 Oyun Görseli. 5 Ayrıca oyunun demo versiyonu PC XBOX 360 ve PS3 için aynı anda 26 Nisan tarihinde 2K Gamesin resmi sitesinden indirelibilir olarak yayınlanmıştır. Türkçe yama argo ve küfürlü konuşmalar içermektedir.

Seriye ikinci oyun olan Mafia 2 ile başlamanızı öneririm. Mafia II ilk kez 2006 tarihindeki Leipzig Games Conventionda duyurulmuştu. Güçlü hikaye harika dublaj ve sofistike grafiklere sahip olan çok sayıda görev ve kapsamlı şehir haritasına sahip olan mükemmel bir olan aklımızda kalan bu oyunun 2.

Yol yorgunluğu gibisi yok. Bu yazıda ise serinin ikinci oyuna olan Mafia IIyi inceleyeceğiz. Versiyonu olan Mafia 2yi bugün.

Bu arada tavsiye edilen sistem özelliklerinden daha fazlasına sahipseniz oyunu kurun yoksa pişman olursunuz. Mafia 2 ve Mafia oynları gibi bir oyunu yapsa ancak 2K yapar ama ondan da pek ümidim kalmadı yine de bence Vitonun gençliğini anlatacak bir oyun yapabilirler ama o konuda Mafia 3 de darmadağın oldu bu yüzden yeni bir karakter ile oyun gelebilir ama gelirse de ben iyi bir PC alınca gelse iyi olur. Mafia 2 Yenilenerek Geliyor.

4 Oyun Amerika da 21062010 tarihinde Avrupa da 25062010 tarihinde satışa sunulmuştur. Mafia 2 inceleme. The City of Lost Heaven Mafya Oyunları Mafya Oyunu.

Oyunun konusu 1930larda kurgusal bir mafya olan Tommy Angelonun. The City of Lost Heaven oyununa değinmiştik. Arabalar biraz hızlansa bari bu oyunda.

Mafia 2 ilk kez Şubat ve Mart 2007 tarihindeki Leipzig Games Conventionda duyurulmuştur. 2002de yayınlanan ilk oyundan 8 yıl sonra yani 2010da beklenen an nihayet gelmiş Mafia II satışa. Oyunu nedeni ile buyuk beklentilerle bekledigim oyun.

Gta4ü öven çok arkadaşlar var bakıyorum forumda mafia ile karşılaştırıyorlar bırakın mafia 2yi mafia 1i gtanın hiçbir oyununa değişmemBu kadar kurgusal konusu güzel bir oyun daha gelmediMafia 2 de de bunu pekiştireceklerdir eminimGta 8-9 yaşlarında bile çocukların internet kafelerde oynadığı basit bir konulu ve basit görevlerle donatılmış bir oyunRockstar. Bu oyunun yeri bende bambaşkadır. Aslinda herşey siz daha küçücükken ailenizin amerikaya taşınmasıyla başlıyor.

Söz konusu sürümle ilgili bilgiler için buraya tıklayın. Oyun dünyasında en çok oynanan ve en iyi olarak kabul edilen 10 gangster oyununu sizler için derledik. Bu Oyun Hakkında About Mafia II Vito Scaletta has started to make a name for himself on the streets of Empire Bay as someone who can be trusted to get a job done.

Uygun fiyata oyunlar EGTV indirim kodu ile Kinguinde. The City of Lost Heaven. DLC paketi kurulumundan sonra yamayı kurmanızı tavsiye ederiz.

Karakterimiz Amerikaya taşınan İtalyan bir aileninin çocuğudur. Özellikle de ekran kartınız sağlam olsun grafiklere çok ağırlık verilmiş bir oyun.


Mafia 2 Inceleme Sekiz Senedir Bekledigimiz Bu Muydu


Mafia 2 Inceleme Sekiz Senedir Bekledigimiz Bu Muydu


Mafia 2 Inceleme Sekiz Senedir Bekledigimiz Bu Muydu


Mafia 2 Ise Yarar Tuyolar Turkgame Com


Mafia 2 Konusu Volkan Sel


Posting Komentar untuk "Mafia 2 Oyunu Konusu"