Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Mafia 3 Oyun Konusu

2016 yılında AAA bir oyun için direk yetersiz diyebilirim. The City of Lost Heaven oyununa değinmiştik.


Mafia Iii Vikipedi

Mafia oyunu benimde sıklıkla oynadığım oyunlar arasında yer almaktadır.

Mafia 3 oyun konusu. Peki onun rakibi hangi oyundur diye sorulursa işte buna en güzel cevap Mafia diyebiliriz. Gta 5 gibi karışık olmuş hiç hoşlanmadım. Mafia 2 kesinlikle çok daha iyi bir oyundu.

Ingilizce bilmiyorum ama mafia 1 ve 2 çok rahat oynadım çünki bölümler sırayla devam ediyordu ve vurulduğumuz zaman aynı bölümden başlıyordu oyun. Oyun 1968 yılında Amerikada geçiyor. Şimdi sizlere Mafia 2 konusunu kısaca özetleyelim.

2002de yayınlanan ilk oyundan 8 yıl sonra yani 2010da beklenen an nihayet gelmiş Mafia II satışa. Oyunun konusu ve görselleri oyuncular nezdinde hayranlık uyandırmaktadır. 2K Czech tarafından geliştirilip 21 Haziran 2010 yılında piyasaya sürülen Mafia 2 oyununu gelin hep birlikte yakından inceleyelim.

Bu yazıda ise serinin ikinci oyuna olan Mafia IIyi inceleyeceğiz. Karakterimiz bu sefer Lincoln Clay adında siyahi ve oyun Amerikada ırkçılığın olduğu zamanlarda geçiyor. Döndüğü zaman ailesinin mafyalar ve gangsterlerle sorunlar yaşadığını öğreniyor.

Mafia 3 maalesef o kadar reklama rağmen sınıfta kalıyor. Hikaye ilk başta güzel başlarken hikaye bir mafya hikayesi değildi. Mafia 3 grafikleri bence fena değil denecek bir seviyede etrafta pek bir doku kaplaması yok.

Şık kıyafetli İtalyan mafyaları 1940lı yılların o klasik arabalarıyla Amerikan sokaklarında gezinmek ve mafya tarzı çatışmalara girmek. Oyun gelene kadar oyuncuların kucaklayıp benimsediği oyunlardan biri olmuştu. Oyunun ise grafiklerinde iyileştirmeye gitti.

Açık dünya oyunları denildiğinde akla gelen ilk oyun GTA 3 olur. Oyunun konusu 1930larda kurgusal bir mafya olan Tommy Angelonun. Mafia serisinin ikinci oyunu olan Mafia II birçok Amerikan şehri a baz alınarak kurgulanmış Empire Bay şehrinde geçer ve Sicilyadan Amerikaya göçmüş Vito Scalettanın hikâyesini ele alır.

Oyun sektörünün köklü serilerinden biri olan Mafia bir süre önce yenilenen versiyonlarıyla tekrardan PC ve konsollarımıza konuk oldu2K Games ilk Mafia oyununu ana hikayeye bağlı kalarak sil baştan geliştirirken 2 ve 3. Oyun motoru eksikti onun için baştan hızlıca oyun motorunu geliştirdiler ve Mafia 3ün yapımına başladılar. Mafia II ilk kez 2006 tarihindeki Leipzig Games Conventionda duyurulmuştu.

Kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun olmadığını düşünüyorum. Mafia Serisi Oyun Hikayesi Bölüm 1 yazımda Mafia serisinin ilk oyunu olan Mafia. Mafia 3 Definitive Edition İndir çıkışını 2020 yılında gerçekleştirmiş açık dünya içinde geçen Suç odaklı bir aksiyon oyunudur.

Son söz olarak bu haline bakıldığı zaman açayım bir hafta sonu tamamen Mafia oynayayım diyeceğim bir oyun olmamış. Büyük bir heyecanla beklediğim ve yüksek fiyatına rağmen edinip hayal kırıklığına uğradığım bir Mafia 3 ile karşınızdayım. Serinin adeta çılgınnıydım.

Karakterimiz Vietnam savaşından dönüyor. Eskiden oyunları indirmeyi ve kurmayı hiç beceremezdim bu yüzden de bana oyunları arkadaşım indirip veriyordu. Mafia 3 suç hakkında suç aileleri hakkında bir oyun olduğu için böylesine büyük bir soygunla işe başlamak insanı gaza getiriyor orası kesin.

Mafia 3 İndir bağlantısına tıklayarak Mafia serisinin son oyununu bilgisayarınıza İndirbox ayrıcalığıyla indirebilir ve büyüleyici grafiklere sahip olan bu oyunu keyifle oynayabilirsiniz. Mafia Serisi Oyun Hikayesi Bölüm 1. Hoş geldin arkadaşım Tebrikler mafia 3 oyunu hala bitiremedim eski mafia 1 ve 2 gibi bölümler sıralı değil.

Bu oyunun yeri bende bambaşkadır. Mafia 3 yapılırken bir yandan hikaye için Haden Blackman ve diğer oyun yazarlarının desteği ile hikayeyi hızlıca yazmaya başladılar. Sunmuş olduğumuz türünün en iyisi olan M3 Definitive Edition ana oyunu dahil bu güne kadar çıkmış ek bölümlerin yeniden düzenlenip tek bir çatı altında toplandığı DLC oyunlarını içeriyor.

Mafia serisi oldukça uzun yıllardır oyuncular tarafından keyifle oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Araba sürüş mekanikleri çok yavan şehir çok cansız grafikler 2014ten kalma gibi görevler çok sıkıcı ve birbirini tekrar ediyor. Ne yazık ki Mafia 3 seriyi alıp bir çukura atmış ve üzerine toprak atmıştı.

7 Ekim 2016da çıkacak Mafia III öncesinde bu oyuna. Mafia 3 tam bir bug oyun hatası. The City of Lost Heaven Illusion Softworks tarafından geliştirilen Gathering of Developers tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudurOyun Microsoft Windows için Ağustos 2002de piyasaya sürüldü ve daha sonra 2004te Kuzey Amerika ve Avrupada PlayStation 2 ve Xbox konsollarına taşındı.

Mafia 2 Oyunu ve Konusu. Bugün inceleyeceğimiz Mafia 3 Definitive Editionda da aynı Mafia 2 Definitive Edition da olduğu gibi. Mafia II 2K Czech tarafından geliştirilmiş 2K Games tarafından ilk kez 24 Ağustos 2010da piyasaya sürülmüş çizgisel üçüncü şahıs nişancı türünde bir video oyunu.

Zaten bu soygun prolog bölümünün tamamını oluşturuyor ve Geçmişe dönüşler Lincoln Clayin geçmişine olan yolculuk ve ailesiyle yeniden bir araya gelmesi size son derece sağlam bir şekilde aktarılıyor. Mafia oyun serisi mafya oyunları dendiği zaman akla ilk gelen oyun seridir. Serinin adını lekeleyen Mafia 3 öyle büyük bir başarısızlıktı ki neredeyse Mafia serisini ağzımıza almaz olmuş sanki ölmüş gibi arkasından yas tutmuştuk.

Mafia serisi 3. Oyun bir anda oynayanları mafya dünyasının içerisine çekiyor. Mafia 3 konusu.


Mafia 3 Stones Unturned


Mafia 3 Un Hikayesi Belli Oldu Yeni Safak


Mafia 3 Gecen Senenin En Cok Hakki Yenilen Oyunu Oyungezer Online


Mafia 3 Inceleme Surekli Ayni Seyler


Mafia 3 Un Hikayesi Belli Oldu Yeni Safak


Posting Komentar untuk "Mafia 3 Oyun Konusu"