Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Metro Oyun Konusu

Tüm bu karmaşık ortamda hayatta kalmak için savaşacak ve belki de tüm bu kaosa bir son vermeye çalışacağız. Metro Exodus 4A Games tarafından geliştirilip Deep Silver isimli oyun firması tarafından yayınlanan oyun 15 Şubat 2019 tarihinde piyasaya çıkmıştır.


Metro Serisinin Hikayesi 2 Metro Last Light Oyungezer Online

Dmitry Glukhovskynin romanlarından uyarlanan Metro serisi 2017de yeni oyununa kavuşuyor.

Metro oyun konusu. Metro serisi Metro 2033 kitabıyla doğdu yani. Ancak yenilenen dublajlar animasyonlar ve karakterler nedeniyle kesinlikle. Karmaşık demem boşuna değil düşünsenize.

Rus yazar Dmitry Glukhovsky tarafından yazılmış olan Metro 2033 adlı kitaptan uyarlanan Metro 2033 birinci şahıs bakış açılı bir hayatta kalma aksiyon video oyunudur. Metro-exodus-konusu Metro Exodus kendine has silahları ve sunduğu atmosfer ile oynanabilecek aksiyon korku ve 1. Metro Exodusun geliştiricisi 4A Games ve Deep Silver cephesinden kafa karıştıran açıklamalar geldi.

İşte kafa karıştıran olayın detayları. Metro 2033 redux sistem gereksinimleri minimum. Last Light ise bizi tam bir sene sonrasına sıkı durun 2034 yılına götürüyor.

Bu saldırıları Metro istasyonlarının ana merkezi olan Polis şehrine bildirerek istasyonları korumak için göreve çıkıyoruz. Yalnız bu noktada hemen şunu belirtmek lazım bu oyun Metro 2033ün aksine bir kitabı takip etmiyor. Biri yeni Metro oyununu PCye çıkarmayız diyor biri PCden vazgeçmeyiz diyor.

Metro 2033 Oyun Konusu. 2033 Redux Oyunu ve Konusu. Metro Last Light Redux oyunu kitaptan uyarlanmıştır ve konusu ise şu şekildedir.

Exodus bu cuma günü yani 15 Şubatta nihayet çıkıyor ve oyuna karşı duyulan ilgi de bir hayli yüksek. Metro Serisinin Hikayesi 1 - Metro 2033. Bu felakete maruz kalan birçok canlı ise mutasyona.

Mini Metro oyunu ücretli olarak indirilebilen bir strateji türünde oyundur. Metro Exodus oyunu diğer oyunlardan farklı bir teması ve konusu vardır bu nedenle oynanması bir hayli zor oyunlardan birisidir. Moskovadan son uçak kalkalı tam 20 yıl olmuş insanlar yeni yaşam alanları ve yeni politik düzenler oluşturmuş durumda.

Metro serisi ilk iki oyunu ile çok ses getirmese de kendine has oyuncu kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Mini Metro Oyununun Konusu ve Nasıl Oynandığı Hakkında. Oyun korku oyunları sınıfında yer almaktadır.

Metro Serisi ilk olarak kitap olarak çıkmış sonrasında oyuna uyarlanmış bildiğim kadarıyla. Oyuna hayat veren orijinal hikaye Rus yazar Dmitry Glukhovskynin Metro 2033 adlı romanıdır. Mini Metro oyununda amaç istasyonlar kurarak oyundaki karakteri gitmek istediği yere ulaştırmaktır.

Metro Last Light Redux oyunu bilgisayar oyunu video oyunu kategorisindedir. Oyunun diyalogları ve ana. Metro Exodus Nasıl Oynanır.

Mayıs 29 2020 0 Yorum. Her ne kadar Metro. Hem korku seviyesinin had safhada olması nedeniyle hem de senaryo bazında metro 2033 oldukça sağlam bir oyun.

Dmitry Glukhovskynin oluşturduğu Metro evreninde yeryüzü nükleer savaştan sonra yaşanmaz olmuş ve sağ kalanlar yer altında yaşayabilir hale gelmişlerdir. Last Light MLL oyunu edebiyatın en popüler kurgu konusu olan kıyamet sonrası post-apokaliptik romanlarından Metro2033 kitabından konusunu alan bir birinci şahıs nişancılık FPS oyunudur. Last Lighttan hemen sonrasını konu alıyorNükleer savaş sonrası harabeye dönen Moskova nın karanlık metro tünellerinde yaşamaktan sıkılan.

Metro serisinin ilk oyunu olan Metro 2033 ve ardından çıkan Metro. Metro 2033 de serinin ilk kitabı. Tabii bu yolculukta Nazilerle Kızıllarla haydutlar ve.

Kahramanın bulunduğu bölgede nükleer bir felaket meydana gelmiştir. İstasyonlar karaderililer ve yaratıklar tarafından saldırıya uğramaktadır. Exodus son günlerde daha çok Steam - Epic Store arasındaki çekişmeyle gündeme gelmiş olsa da sonuçta büyük bir oyun çıkışını da çok fazla gölgelendirmemek lazım.

Ancak Metro 2033ün o bildiğimiz atmosferinden çıkmakta ara ara bana acaba farklı bir oyun mu oynuyoruz dedirtmedi değil. Açıkçası bu makyajlı sürümü orta seviyede bir oyun bilgisayarına sahip biri için grafiksel anlamda çok bir şey ifade etmeyebilir. şahıs nişancı türünde oyundur.

Metro 2033 Redux konusu. Metro 2033 redux un last light a fark attığı sürüm. İlerleyen bölümlerde istasyon çeşitliliği ve.

Metro Exodus bir önceki oyun Metro. Metro 2033 oyun konusu. 22 GHz ve üzeri çift çekirdekli işlemci 2 GB kadar RAM kapasitesi Windows Vista 64 bit ve üzeri modeller Oyun 32 bitte sorun çıkarabilir VERTEX ve PIXEL SHADER 40 versiyonu 10 GBlık boş hafıza alanı GeForce 8800 GTS 250 ve üzeri DX 10 minimum sistem gereksinimleridir.

Konusu günümüzde oldukça yaygın olan dünyanın sonu senaryolarından birini içeren Metro 2033 Redux grafik ve oynanış özellikleriyle oldukça yüksek değerlendirme notları almış ve dünyada milyonlarca kitleye ulaşmıştır.


Metro Serisinin Hikayesi 1 Metro 2033 Oyungezer Online


Metro Serisinin Hikayesi 2 Metro Last Light Oyungezer Online


Metro Serisinin Hikayesi 1 Metro 2033 Oyungezer Online


Son Yillarda Fps Dersi Veren Metro Serisi Hikayesi


Guvenli Oyna Metro Last Light Redux Oyun Incelemesi


Posting Komentar untuk "Metro Oyun Konusu"