Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Outlast Oyunu Konusu

Kimsenin gitmeye cesaret edemediği yerleri araştırıyoruz. Karanlık sessiz evlerin içerisinde gezinirken etrafınızda sarılacak kimsenin olmaması korku seviyelerinin arşa çıkmasına sebep olabilir.


Yeni Outlast Oyunu The Outlast Trials Geliyor Fragtist Com

Outlast 2 Oyununun Konusu ve Nasıl Oynandığı Hakkında.

Outlast oyunu konusu. Outlast daha önce Assassins Creed Prince of Persia Splinter Cell ve Uncharted oyunlarında çalışmış yapımcıların elinden çıkma bir First Person korku macera oyunu. Outlast 2 introduces you to Sullivan Knoth and his followers who. Nazi almanyasından bilim adamı kurtarma operasyonu bilgisiyle başlıyor 1945 yılında.

Kim vardı bu korkunun arkasında. Bu listedeki oyunları tek başına oynamak gerçekten yürek ister. Outlast 2 is the sequel to the acclaimed survival horror game Outlast.

Oyunda bu sefer Waylon Park adında bir karakter yönetiliyor. Tamam primitif işleyişe sahip aklımızı kaşıyan bağımsız oyunların yeri her zaman ayrı kalacak orası kesin ama Outlast ile birlikte bağımsız oyunların da nicel anlamda ne kadar kaliteli olabileceğini bir kere daha kanlı canlı bir biçimde deneyimlemiş. Whistleblowerın hikayesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

En son olarak da hamile kadınların öldürülmesi. Oyunda genellikle düşmanlarınızdan kaçmanız ve saklanmanız gerekiyor fakat köşeye sıkıştığınızda savaşmak zorunda olduğunuz bir yapısı var. Yalnız ilk videom bir şakaya maruz kaldı.

örneğin i can outlast him anytime. 2013 yılında çıkan ilk oyun Outlast ile 2014 yılında piyasaya sürülen devam oyunu Outlast. Oyunda Mount Massive Asylum Tımarhane u araştırmaya ve oranın.

Oyun bir önceki seride olan Miles Upshur a mail göndermekle başlar. Set in the same universe as the first game but with different characters and a different setting Outlast 2 is a twisted new journey into the depths of the human mind and its dark secrets. Sonunda Outlast 2 çıkış yaptı.

Korku oyunu oynamak ayrı bir zevklidir. Belirtilene göre yapımcı ekip ilk oyunda yaptıkları gibi önce kendi korktukları bir oyun yapacak. Outlast indie oyun furyasının iyide iyiye hız kazandığı böyle bir dönemde karşımıza çıktı çok şükür.

1967de cezai ehliyeti olmayanların sığındığı bir yerde üç bilim adamı bilinmeyen bir. Ve sonrasından Murkoff Corporation şirketine yakalanarak kobay olarak bir odaya konulur. Pek çok oyuncuya çığlıklar attıran bağımsız korku oyunu Outlastin devam oyunu Outlast 2 ilk oyunun izinden gidecek.

As investigative journalist Miles Upshur explore Mount Massive Asylum and try to survive long enough to discover its terrible secret. Bu Oyun Hakkında Hell is an experiment you cant survive in Outlast a first-person survival horror game developed by veterans of some of the biggest game franchises in history. Gazeteci Blake ve eşi Lynn birbirinden farklı insanları öldüren toplulukla alakalı duyumlar almışlardır.

Oyunun pek çok sinematik çekimleri vardır ve bu oyun gerçekten oynayan kişilerin tüylerini diken diken etmektedir. Oyunu oynadığım esnada NVIDIA henüz bir sürücü yayınlamamıştı yayınlayıp yayınlamayacağı hakkında da herhangi bir fikrim yok şu anda. Red Barrel Gamesin efsanevi korku oyunu olarak geçtiğimiz yıllara damga vuran Outlastın yeni oyunu Outlast 2 bambaşka konu ve hikaye ile geliyor.

Hele ki cesaretiniz varsa tüm ışıkları kapatıp kulaklık ile oynamanın zevki bir başka oluyor. Son zamanlarda çıkan korku temalı oyunların arasında farklı bir yerde duran Outlast oyunda işlediği korku temalarını sonuna kadar kullanarak nefes kesen bir gerilim ve kanınızı donduracak bir korku vaat ediyordu oyuncusuna. Outlast 2 Outlast ile aynı evrende.

Asla Yalnız Oynamamanız Gereken 22 Korku Oyunu. Benim oynadıgim ve anladığım kadarıyla bu oyunda. OutlastWhistleblower Red Barrels tarafından yapılmış ve yayınlanmış bir hayatta kalma-korku oyunudur.

Fakat buna rağmen elimde olan artık eskimeye yüz tutmuş sistemimle en yüksek ayarlarda. Outlast 2 optimizasyon açısından ne durumda. Miles Upshur adında bir araştırmacı gazeteciyiz.

Gönderi tarihi 4 Haziran 2017. Hepsini öğrenebilecek miyiz dersiniz. Bu oyun önceki oyun olan Outlast oyunundaki belli.

Bütün bu olayları başlatan neydi. Outlast korku oyunu dendiği zaman ilk akla gelen oyunlardan bir tanesidir. Outlast 2 oyunu ücretli olarak satın alınabilen korku türünde video oyunudur.

Ben de hemen indirip video çektim. Yetişkin bir insanda sıçartan etkisi yaratmış gulyabani çığlığı. Bana sorarsanız kesinlikle mükemmel bir şekilde ayarlanmış bir optimizasyon sizleri bekliyor.

Outlast serimizin sonuna geliyoruz. Oyunun konusu ise şu şekildedir.


Pin Auf Nintendo Switch


Outlast Ve Genisleme Paketi Whistleblower Kisa Sure Icin Ucretsiz


Outlast 3 Beklerken Outlast Trials Geliyor Tum Detaylar


Guvenli Oyna Outlast 2 Oyun Incelemesi


كل ما تريد معرفته عن تحديث ببجي الجديد عربي تك Best Games Best Superhero Instagram Posts


Posting Komentar untuk "Outlast Oyunu Konusu"