Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Outlast Oyununun Konusu

Outlast Ve Outlast. Outlast 2 Oyununun Konusu ve Nasıl Oynandığı Hakkında.


Outlast 2 Steam De

Asla Yalnız Oynamamanız Gereken 22 Korku Oyunu.

Outlast oyununun konusu. İlk kez 2013 tarihinde piyasaya sürülen korku oyunu olan Outlast kült oyunlar arasında şimdiden yerini sağlamlaştırdı. En son olarak da hamile kadınların öldürülmesi. Karanlık sessiz evlerin içerisinde gezinirken etrafınızda sarılacak kimsenin olmaması korku seviyelerinin arşa çıkmasına sebep olabilir.

Korku oyun serisi olarak çalışmalarına devam eden. Outlast 2 ana karakter olan gazeteci Blake Langermannın eşi Lynn ile beraber Jane Doe ismindeki hamile bir kadının. Outlast 2nin önemli yerlerinden birisi oyunun dini öğeleri inanılmaz bir derecede dalgaya alması ve hakaret boyutuna kadar taşıması.

Oyunun hikayesini özet geçecek olursak gazeteci Blake ve eşi Lynn birbirinden farklı insanları öldüren toplulukla alakalı duyumlar almışlar. Outlast 2 nihayet çıkışını gerçekleştirdi ve biz oyuncularla buluştuOyun hakkında incelememizi yaptık ve hatta ilk 10 dakikasını bile kaydedip paylaştık oyun hakkında bir fikrinizin olması içinSatın almak için 10 adet sebep bulduk fakat bu demek değil ki oyunu satın almamak için hiçbir sebep yok. Merhaba arkadaşlar bugün muhteşem bir yazıyla beraber sizlerleyim daha önce Outlastı yaklaşık 3 kere Outlast.

AZScreenRecorderBu benim AZ Screen Recorder ile kaydedilmiş videom. Outlast indie oyun furyasının iyide iyiye hız kazandığı böyle bir dönemde karşımıza çıktı çok şükür. Outlast Whistleblower Oyununun Son SahnesiBU NE ÇOK KORKUNÇ DEVOURhttpsyoutubeSKibf3ue0Gc.

Karısını delicesine seven Othello Sancak Çavuşu Iagonun entrikaları ile gereksiz yere karısını kıskanmaya başlar. Outlast 2 eğer korku oyunlarını seviyorsanız yakından tanıyacağınız bir klasik olan Outlastın devam oyunu. Outlast oyununun devamı olan Outlast 2 oyuncuların yoğun isteği üzerinde serinin devamı için piyasaya çıkarılmış bir oyun.

Outlast 2 OULAST II şeklinde stilize edilmiştir Red Barrels tarafından Microsoft Windows PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geliştirilen ve yayınlanan bir hayatta kalma-korku oyunudur. Amnesia Penumbra Outlast gibi bulmaca odaklı korku oyunlarında ne yazık ki hep silahsız bir şekilde ortada bırakılmış onca kalıbından utanmaz yaratıkların yemi olmuşuzdur. Oyunun ana karakterinin adı Miles Upshur.

Oyunun konusu bir gazetecinin elinde kamerası ile gizemli olayların yaşandığı kapatılmış bir akıl hastanesine gizlice girmesi ile başlıyor. Hatta Outlast serisinin ilk oyununun sadece ilk 1 saat civarını oynamış sonra da büyük kalp çarpıntılarıyla kapatmış biriyim. Daha önce hiçbir yapımcının cesaret etmediği türden bir manzara sunuyor.

Othellonun konusu Venedik devletinin hizmetinde kahramanlıklar göstermiş Mağripli zenci komutan Othello ile Venedikli soylu bir ailenin kızı olan Desdemonanın aşkları ve kıskançlıklarıdır. Bu listedeki oyunları tek başına oynamak gerçekten yürek ister. Basım Bilgi Yayınevi Pusuda Cahit Atay ın 1961 yılında yazdığı komedi tarzında tek perdelik tiyatro oyunudur.

Sadece üç oyuncunun rol. The Outlast Trailers serinin yeni oyunu olarak piyasaya sürülmeyi bekliyor. Ve oynadığım yağtığım tahminlere göre her iki oyun içinde sizlere şu yazıyı yazmaya.

Aynı zamanda Outlast 2 oyununun sistem gereksinimlerini oyuna ait Twitch yayınlarını ve oyunun oynanma istatistiklerini gene sitemizin oyun sayfalarında incele. Outlast 2 Demo sürümü de bize oyun hakkında detaylı bir fikir sahibi olma imkanı veriyor. İlk oyundan farklı olan tek özellik hikayesi.

Oyunun konusu ise şu şekildedir. Aynı zamanda Outlast oyununun sistem gereksinimlerini oyuna ait Twitch yayınlarını ve oyunun oynanma istatistiklerini gene sitemizin oyun sayfalarında incele. Whisteblowerı ise 4 kere bitirdimki sırf bu oyunu anlamak için.

Outlast 2 oyunu ücretli olarak satın alınabilen korku türünde video oyunudur. Son zamanlarda çıkan korku temalı oyunların arasında farklı bir yerde duran Outlast oyunda işlediği korku temalarını sonuna kadar kullanarak nefes kesen bir gerilim ve kanınızı donduracak bir korku vaat ediyordu oyuncusuna. Hatırlanacağı üzere Outlast sunduğu atmosfer ve yarattığı gerilim ile oyunu oynarken bizi sandalyelerimizden hoplatmış korkuyu iliklerimize kadar yaşamamıza sebep.

İşte kendimizce toparlamış olduğumuz 10 adet Outlast 2yi. Eğer bu konularda hassas bir kişilikseniz Outlast 2de çok takılmamanızı öneriyoruzOyunun teması dışında atmosferi de çok iyi olduğu kesin. Outlast indirdiğinizde oyununun bir karakteri olduğunu göreceksiniz ve oyun indirdiğinizde gazeteci olan bu ana karakteri yönlendireceksiniz.

2013 yılında çıkış yapmış Outlastın devam oyunudur. Ekranınızı kaydetmek ve canlı yayın yapmak kolaydır. Tamam primitif işleyişe sahip aklımızı kaşıyan bağımsız oyunların yeri her zaman ayrı kalacak orası kesin ama Outlast ile birlikte bağımsız oyunların da nicel anlamda ne kadar kaliteli olabileceğini bir kere daha kanlı canlı bir biçimde deneyimlemiş.

Gazeteci Blake ve eşi Lynn birbirinden farklı insanları öldüren toplulukla alakalı duyumlar almışlardır. 1962 yılında Ankara Halkevi yayınlarından kitap olarak çıkan oyun ilk kez 1961-1962 tiyatro sezonunda Ankara Devlet Tiyatrosu nun Oda Tiyatrosu sahnesinde oynanmıştır.


Outlast Trials Cikiyor Outlast Trials Cikiyor Hikaye


Outlast Hikayelerinin Esinlenildigi Gercekler Fantazya


Outlast Ve Genisleme Paketi Whistleblower Kisa Sure Icin Ucretsiz


Outlast 2 Icin Urkutucu Bir Video Daha Yayinlandi Donanim Gunlugu


Outlast 3 Dogrulandi


Posting Komentar untuk "Outlast Oyununun Konusu"