Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Metro 2033 Oyunun Konusu

2010dan evvel çıkmayacağı tahmin edilmektedir. Hem korku seviyesinin had safhada olması nedeniyle hem de senaryo bazında metro 2033 oldukça sağlam bir oyun.


Metro 2033 Pc Inceleme

Fakat merak ettiğim bir şey var.

Metro 2033 oyunun konusu. İsminden de anlaşılacağı gibi oyunun hikayesi 2033 yılında geçiyor. Tüm bu karmaşık ortamda hayatta kalmak için savaşacak ve belki de tüm bu kaosa bir son vermeye çalışacağız. Ayrıca oyunun Redux sürümü geldiği için oyunun grafikleri çok daha gerçekçi bir hal almış.

İlk oyunu da 2033. PC için son anda Steamden Epic Games Storea geçiş yapan Metro Exodusun standart sürümü 309 TL ve Gold sürümü 439 TLden satılmakta. Epic Gamesin her hafta ücretsiz olarak oyun vermesine karşı hızlı bir aksiyon alamayan Steam yavaş yavaş bazı sevilen eski oyunları ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı.

4A Games STALKERın da oyun motoru olan X-Ray ile geliştirilen Metro 2033 oyunu etkileyici hikayesiyle de oyuncuların dikkatini çekiyor. Karmaşık demem boşuna değil düşünsenize. Metro 2033te kötü son yaptım sanırım ve Dark Oneları öldürdüm.

METRO 2033 OYUN KONUSU NEDİR. Savaştan etkilenen yerlerin başında da Rusya ve çorak topraklara dönmüş Moskova var. Sevilen oyunun kısa sürede çok kez indirilmesi bekleniyor.

Metro Serisi ilk olarak kitap olarak çıkmış sonrasında oyuna uyarlanmış bildiğim kadarıyla. Açıkçası bu makyajlı sürümü orta seviyede bir oyun bilgisayarına sahip biri için grafiksel anlamda çok bir şey ifade etmeyebilir. Stalker ile muhtemel benzerlikler göstermektedir.

Steam bugün ise Metro 2033. Metro 2033 de serinin ilk kitabı. 17 Aralıkta başlayan kampanyada bugüne kadar toplam 5 oyun verildiBugünün ücretsiz oyunu ise 31 TL değerindeki Metro.

Metro 2033 oyun konusu. Ancak yenilenen dublajlar animasyonlar ve karakterler nedeniyle kesinlikle. Oyun kıyamet sonrası Rusyada geçmekte ve hayatta kalmayı başaran 20 yaşındaki Artyom adlı karakterin yaşadığı olayları konu almaktadır.

Metro 2033 redux un last light a fark attığı sürüm. Mühendislerimiz 4a games ile metro 2033ün dx11 teknolojisinin bütün. Oyun Rus yazar Dmitry Glukhovskynin Metro 2033 adlı romanından uyarlanmıştır.

Hayatta kalma mücadelesinin yansıtıldığı Metro 2033 Redux son derece akıcı oyun kurgusu ve heyecanlı bölümleriyle oldukça popüler bir yer edinmiştir. Metro 2033ün Konusu. Metro 2033 oynanış açısından oldukça geniş çaplı grafikler ve seçeneklere sahiptir.

Kısacası güzel grafiklere ve güzel hikayeye sahip bir FPS oyunu arıyorsanız Metro2033 Redux tam da size göre bir oyun. Dmitry Glukhovskynin aynı isimli kitabını konu alan Metro 2033ün hikayesi aslında 2013 yılında başlıyor. Metro Exodus platform ve fiyat bilgisi.

Moskovadan son uçak kalkalı tam 20 yıl olmuş insanlar yeni yaşam alanları ve yeni politik düzenler oluşturmuş durumda. Steam kısa bir süreliğine Metro 2033 oyununu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Metro serisi Metro 2033 kitabıyla doğdu yani.

OYUNUN KONUSU Oyun öncülü Metro 2033 gibi kıyamet sonrası bir gelecekte geçmektedir. Metro 2033ün sonu Metro. Oyunun içine dalınmış hissi veren oyunun görsel efektleri ve.

Metro 2033 Oynanış Özellikleri. Epic Games oyun severlere 15 gün boyunca her gün 15 ücretsiz oyun vereceğini açıkladığı kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Oyunun hikayesi Metro kitap serisi üzerinden faydalanılarak yapılıyor.

Metro 2033 Redux ve Metro 2033 Redux Hileleri. Söz konusu oyunun detayları nelerdir. Metro 2033 Oyun Konusu.

Eğer orta derece bir bilgisayarınız varsa bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ekranda oyun esnasında birçok yardımcı işaret çıkmasının yanı sıra birinci şahıs nişancı moduyla da oldukça dikkat çekicidir. Metro 2033 Redux hayatta kalma oyunlarının güzel örneklerinden biri olarak bir romandan uyarlanarak tasarlanmıştır.

O yıl meydana gelen nükleer savaş Dünyayı neredeyse tamamen mahvetmiş ve milyarlarca insan hayatını kaybetmiş. Ukrayna lı 4a games tarafından playstation 3 ve pc için yapılan dmitry glukhovsky adlı rus muhabirin aynı adlı romanına dayanan korku-fps oyunu. Oynayanlar bilir oyunda iyi son ve kötü son var.

1 hafta önce 135249 Metro 2033 Ürünü satın aldığınızda size içerisinde Metro 2033 olan bir Steam hesabı verilir Ürünü aldığınızda hesabın e-posta ve şifresi size teslim edilir Oyunun online offline tüm özelliklerine erişebilirsiniz E-posta ve şifreyi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz Hesap ömür boyu garantilidir. Artyom Karaderililerin yuvasını imha etmiş ve D6 üssüne yerleşen Korucu takımının kadrolu neferi olmuştur. 2020 yılının sonuna yaklaşırken tüm dijital oyun platformları yılbaşı kampanyalarına başladı.


Metro 2033 Oyun Konusu Ve Incelemesi Mizah Org


Metro Serisinin Hikayesi 2 Metro Last Light Oyungezer Online


Guvenli Oyna Metro Last Light Redux Oyun Incelemesi


Metro Serisinin Hikayesi 1 Metro 2033 Oyungezer Online


Metro 2033 Oyun Konusu Ve Incelemesi Mizah Org


Posting Komentar untuk "Metro 2033 Oyunun Konusu"