Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Uncharted 4 Oyun Konusu

Hikâye odaklı üçüncü şahıs nişancı ve aksiyon-macera video oyunudur. Elegy for a Dead World.


Uncharted 4 Inceleme Hayatimiz Oyun

Tercihleriniz doğrultusunda 3 ürün Being a DIK.

Uncharted 4 oyun konusu. Download UNCHARTED 4 PC Game fully compressed torrents kickass download. Uncharted comes to the PlayStation 4. Hikâye odaklı üçüncü şahıs nişancı ve aksiyon-macera video oyunudur.

Uncharted 4 runs on an in-house game engine created by Naughty Dog namely Naughty Dog Game Engine. Konu Hakkında Merhaba Tem 24 2020 tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan Uncharted 4 A Thiefs End v1 33 CUSA00917 başlıklı konuyu okuyorsunuz. A Thiefs End Several years after his last adventure retired fortune hunter Nathan Drake is forced back into the world of thieves.

Season 1 Acting Lessons dâhil olmak üzere dâhil edilmedi. Bahsedilenin uzerine last of usun bir tik ustunde bir oyun olmus. Oyun indi sərvət ovçusuluğundan istefa edən olan və sonradan zorla Oğrular dünyasına geri qayıdan Neytan üzərində sıxlaşır.

A Thiefs End seriyanın dördüncü oyunu və ilk dəfə PlayStation 4 üçün yaradılmış olan Uncharted oyunudur. A Thiefs End Naughty Dogun destansı Uncharted serisinin son halkası ve serinin kapanış oyunu. 5 gunde yaklasik 15 saat ortalama oyun suresiyle bitirdigim su ana kadar oynamis oldugum konsol uzerinde gelmis gecmis en iyi oyunlardan biri.

Bunlardan birisi SXSW Ödüllerinin kazananları açıklandı. PlayStation 4 sahiplerinin uzun zamandır beklediği Days of Play indirimleri bugün başladı. Nathan ile Sam yan yana gelince bu iki kardeşi kim durdurabilir gerçekten merak ediyorum.

Lair of the Clockwork God. A Thiefs End Naughty Dog tarafından geliştirilen Sony Computer Entertainment tarafından ise yayımcılığı yapılan. 2016-cı ilin Mayın 10-da satışa çıxarıldı.

Bu indirim kapsamında Death Stranding God of. A Thiefs End oldu. Drakes Deception-in dəvamı olan Neytan Dreykin rol oynadığı Uncharted seriyasının son oyunudur və.

Naughty Dog bundan böyle Uncharted serisine yeni oyun yapmayacağını belirtti. Oyun Nate Drakee odaklanmış son Uncharted oyunudur. A Soundtrack for the End of Everything.

Bir Oğrunun Sonu Naughty Dog tərəfindən yaradılan və Sony Computer Entertainment tərəfindən PlayStation 4 video oyun konsolu üçün nəşr olunan bir döyüş-macəra video oyunudur. PlayStation 4e özel olarak geliştirilmiştir. Among Thieves GOTY EDITION PSN-430421355341.

Geçmişten Günümüze Uncharted Series. Ayrıca yalnız da sayılmazl. A Thiefs End Naughty Dog tarafından geliştirilen Sony Computer Entertainment tarafından ise yayımcılığı yapılan.

2017 SXSW Yılın Oyunu ödülünü kazanan yapım Uncharted 4. Hennig was originally the Creative Director for the next-gen UNCHARTED game and in fact a teaser trailer of this game simply titled UNCHARTED was released in November 2013. UNCHARTED 4 PS4 PS3 blackbox repack RGmechanics ISO download.

Firmaların bu tarz açıklamalarından sonra geri adım attıklarını gördük duyduk. Ödülü kazanan yapımlar kalın fontla belirtilmiştir. Türkiyede artan kurlardan sonra 450 TLyi aşan oyun fiyatlarından dolayı oyuna hasret olan konsol sahipleri bu indirimler ile popüler oyunları yarı fiyatına alma şansına sahip olacak.

Birlikte büyük bir maceraya atılıyorlar. PlayStation 4e özel olarak geliştirilmiştir. A Thiefs End Awards and Nominations.

Oyunları genellikle PCde oynayan ve çeşitli nedenlerle oyun konsollarına mesafeli olanları bile cezbedip eve bir PlayStation alarak dönmelerini sağlayan Uncharted serisi üçüncü şahıs kamera açılı aksiyonmacera oyunlarında yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Oyun 10 May 2016-cı ildə dünyada satışa çıxarıldı. New Video Games Adventure Games Gamer Humor Wwe Game Geek Games Action Adventure Action Adventure Game Pc Games Setup Best Pc Games.

Bu konu şimdiye dek 2995 kez görüntülenmiş 99 yorum ve 46 tepki puanı almıştır. Çıktığı sene The Game Awards 2016da En İyi Performansa Sahip Oyun. 139 sonuç aramanızla eşleşiyor.

Oyun o kadar muhtesem ki bok atacagim en ufak bir nokta dahi yok. It is unknown how much of this game was recognised in what became UNCHARTED 4. Ödüllerin adaylarıyla beraber tam listesi aşağıdaki gibi.

Saved by Akhtar pharmacist. Oscars Best Picture Winners Best Picture Winners Golden Globes Emmys LGBTQ Pride Month STARmeter Awards San Diego Comic-Con New York Comic-Con Sundance Film Festival Toronto Intl Film Festival Awards Central Festival Central All Events. Oyun Nate Drakee odaklanmış son Uncharted.

Uncharted 4 features Drake as the main character in the game playThe Uncharted 4 gamer controls of Nathan Drake who is physically adept and is able to jump sprint climb swim scale narrow ledges and wall-faces to get between points swing with a rope use a grappling hook and perform other acrobatic actionsUncharteds Drake can use various weapons to attack enemiesUncharted also. The engine itself has evolved from several games of the studio which includes Crash Bandicoot Jack and Daxter The Last of Us and the Uncharted ser. Chapter 12 deki.

PS4 PKG OYUN Uncharted 4 A Thiefs End EUR v132 CUSA-04529 ve CUSA-00918 FULL PKG 580 - 591 GB Play Station 3 Oyunları UNCHARTED 2. With the stakes much more personal Drake embarks on a globe-trotting journey in pursuit of a historical conspiracy behind a fabled pirate treasure. Gecen sene icin the withcher 3 wild hunt neyse bu sene de uncharted 4 a thiefs end budur arkadas.


Uncharted 4 Bir Hirsizin Sonu Ikinci Defa Ertelendi Teknoloji Haberleri


Uncharted 4 Mukemmel Bir Oyun Deneyimi Duslerden Gercege


Uncharted Oyununun Hikayesi Sosyal Icerik Drake Film Yapimi Oyun


Uncharted 4 Bir Hirsizin Sonu


Uncharted 4 Bir Hirsizin Sonu Video Inceleme Youtube


Posting Komentar untuk "Uncharted 4 Oyun Konusu"